MENU

Reacties van onze cursisten

Mei

callSteven - "8 | Ik vond het een leerzame workshop, het spelen van emoties kan vaak worden overdreven en het is juist goed. Ook vond ik het goed dat we adequaat leerden om te gaan met verrassende situaties en hierop juist in te spelen en desnoods te improviseren."
Basis workshop op Za. 10 Mei. 2014

 

Feb.

call

Frans - "8 | De workshop was voor mij erg leerzaam, terwijl de leerstof op prettige manier werd uitgelegd. Hierdoor was het erg leuk om deze workshop te volgen. De bereikbaarheid is zeer goed, makkelijk te vinden en de voorzieningen zijn prima."
Basis workshop op Za. 10 Feb. 2014

 

Feb.

call

Adriana - "8 | Ik vond deze workshop een heel leuke ervaring! Heb er veel van geleerd. We waren met een klein groepje en ieder kreeg voldoende aandacht. Alles werd op een heel vriendelijke manier uitgelegd. Het was een mooie rustige locatie - gemakkelijk te bereiken met het OV - heel dicht bij het station.
Wat ik ook heel tof vond is dat er tijdens enkele scenes gefilmd werd. Het filmpje is ons achteraf toegestuurd. Zo heb je de gelegenheid om zelf nog eens  (of meerdere keren) in alle rust het filmpje te bekijken en te zien hoe je overkomt op het scherm.
Vond deze workshop echt de moeite waard! Ik ben na afloop van deze workshop heel enthousiast naar huis gegaan. Nu ga ik nog de gevorderden workshop volgen!"

Basis workshop op Za. 10 Feb. 2014

 

Feb.

call

Bert - "8 | Uitstekend: dat kwam door het voortdurend spelen en dan zowel op de rij van de deelnemers als ook iemand bewust gekozen door de cursusleider. Deze gaf blijk van fijn aanvoelen"
Basis workshop op Za. 10 Feb. 2014

 

Mei

call

Pascal - "9 | Ja het was intressant leuk en een goede leerstof, soms waren er ook moeilijke momenten zoals emotie's tonen maar voor de rest heb ik veel geleerd. Makkelijk te vinden en goed bereikbaar"
Basis workshop op Za. 10 Feb. 2014

 

 

 

 


Ontmoet onze figuranten