MENU

Figuranten gezocht voor telefilm: 'sam en moos'

errorDit bericht is helaas verlopen.


Lijkt het je leuk om jezelf te zien schitteren op TV?


Voor opnames van een nieuwe Telefilm 'Sam & Moos' (KRO-NCRV) zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om te figureren.


"Sam en Moos zijn twee achtjarige belhamels die alles samen doen. De sterke band tussen de twee wordt echter ruw verbroken wanneer Sam met zijn ouders naar Israël verhuist. Moos blijft alleen en met een gebroken hart achter in Amsterdam. Vijftien jaar later heeft Moos de rol van haar inmiddels overleden moeder overgenomen. Koken, schoonmaken en het reilen en zeilen van de textiel winkel van haar vader Maup. Zelfs de viering van Chanoeka lijkt een vaste routine te worden, tot een speciale gast zijn opwachting maakt. Sam, terug van zijn dienst in het Israëlische leger, zorgt er voor dat Moos zich realiseert hoeveel haar leven in dienst heeft gestaan van anderen. Ze maakt, aangemoedigd door Sam, een rigoureus besluit haar dromen na te jagen. Haar nieuwe leven begint met een auditie bij de Kleinkunstacademie. Al snel komt ze er achter dat het najagen van dromen echter niet zo eenvoudig is als het lijkt, ondanks aanmoediging van de knappe zangleraar Chris. Sam begint zich ondertussen af te vragen of zijn gevoelens voor Moos meer zijn dan nostalgie"


We zoeken mensen van alle leeftijden dus vraag ook je vrienden/familie/kennissen om zich aan te melden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

De opnames vinden plaats op de Toneelacademie in Maastricht op Zondag 31 mei, Dinsdag 2 juni en de avond/nacht van Donderdag 4 juni.

Vergoeding:
25euro

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Toneelacademie, maastricht
Provincie: Limburg
Geplaatst op: Di. 26 Mei. 2015
Dit bericht is 756x bekeken