MENU

Gezocht Jongen (10 15jaar) voor korte film als afstudeerproject.

errorDit bericht is helaas verlopen.Voor mijn afstudeerproject maakt ik een kort film. Dit word 3 luik, dit 3luik symboliseert het leven.  Jeugd met tegenslagen,volwassenheid met trouwen als onderwerp en vervolgens Ouderdom en de dood. Dit word allemaal gezien door een vrouw met een verrekijker.  Dit moet met de lach op de hand.  In het kader van iedereen kan het overkomen maar als buitenstander het erg grappig is.


 De locatie zal plaats vinden op het strand en strandpaviljoen.  En de plaats kunnen 2 opties zijn: Meerwijck aan het Zuidlaardemeer te Hoogezand(Groningen) of aan het strand van de Koog te Texel.


Verder is het low budget film. Eten en drinken word geregeld. Onderdank en eventuele andere kosten in overleg kan wat geregeld worden. Verder kan ik op dit punt niks verder toe zeggen.


De draaidagen kunnen plaats vinden tussen 2 en 15 mei 2011,eventuele bij grote belangstelling zullen er auditie plaats vinden op: 19 en 22 april 2011.


En hiervoor zoek ik jongeman tussen 10 en 15 jaar.  Voor filmpje 1 gaat over een man die over het strand wandelt. En ziet hoe een zandkasteel van jongentje in elkaar stort elke keer. Die vervolgens weg rent naar zijn moeder.


Wat brengt mij op de volgende rol. De moeder deze moet het jongentje troosten. Om vervolgens met de man samen het jongentje te motiveren voor het bouwen van geweldig zandkasteel. Die naar dat hij klaar is word overspoelt door een golf. Die ook de man,het jongentje en de moeder nat maken.


 


Vereisten: Minimaal 1 foto met gezicht en gelieft een video met acteer werk voor de camera. Dus geen registratie van een toneel stuk.


Dit kan allemaal naar Bigtreefilms@gmail.com  met naam: leeftijd,welke rol(+filmpje nummer),motivatie,plaats,vervoer en of je eventuele slaapruimte hebt.

Vergoeding:
Low budget

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Hoogezand
Provincie: Groningen
Geplaatst op: Vr. 8 Apr. 2011
Dit bericht is 2378x bekeken

 


Dit is een AD voor: