MENU

Gezocht Man / Vrouw (30 50) voor korte film als afstudeerproject.

Dit bericht is helaas verlopen.Voor mijn afstudeerproject maakt ik een kort film. Dit word 3 luik, dit 3luik symboliseert het leven.  Jeugd met tegenslagen,volwassenheid met trouwen als onderwerp en vervolgens Ouderdom en de dood. Dit word allemaal gezien door een vrouw met een verrekijker.  Dit moet met de lach op de hand.  In het kader van iedereen kan het overkomen maar als buitenstander het erg grappig is.


 De locatie zal plaats vinden op het strand en strandpaviljoen.  En de plaats kunnen 2 opties zijn: Meerwijck aan het Zuidlaardemeer te Hoogezand(Groningen) of aan het strand van de Koog te Texel.


Verder is het low budget film. Eten en drinken word geregeld. Onderdank en eventuele andere kosten in overleg kan wat geregeld worden. Verder kan ik op dit punt niks verder toe zeggen.


De draaidagen kunnen plaats vinden tussen 2 en 15 mei 2011,eventule bij grote belangstelling zullen er auditie plaats vinden op: 19 en 22 april 2011.


En hiervoor zoek ik een man van tussen de 30 – 50, ook dit geldt voor de vrouwelijke rol .  Voor filmpje 2 gaat over een man en vrouw die hun huwelijksdag vieren aan het strand. Naar romantische op het strand is het tijd voor drankje aan het terras strandpaviljoen.  Wanneer de serveerster de drankjes neer zet en flirt met de man. Krijg de man en vrouw ruzie over zijn gedrag. Dit gaat grootse deelsdoor. Om vervolgens het bij te leggen. En wanneer het weer goed is tussen beide. Komt de serveerster weer voorbij. En gebeurt het van vooraf aan weer.


Vereisten: Minimaal 1 foto met gezicht en gelieft een video met acteer werk voor de camera. Dus geen registratie van een toneel stuk.


Dit kan allemaal naar Bigtreefilms@gmail.com  met naam: leeftijd,welke rol(+filmpje nummer),motivatie,plaats,vervoer en of je eventuele slaapruimte hebt.

Vergoeding:
Low budget

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Hoogezand
Provincie: Groningen
Geplaatst op: Vr. 8 Apr. 2011
Dit bericht is 1630x bekeken

 


Dit is een AD voor: BANGGOOD