MENU

Gezocht Meisje(18 21)voor korte film als afstudeerproject.

errorDit bericht is helaas verlopen.Voor mijn afstudeerproject maakt ik een kort film. Dit word 3 luik, dit 3luik symboliseert het leven.  Jeugd met tegenslagen,volwassenheid met trouwen als onderwerp en vervolgens Ouderdom en de dood. Dit word allemaal gezien door een vrouw met een verrekijker.  Dit moet met de lach op de hand.  In het kader van iedereen kan het overkomen maar als buitenstander het erg grappig is.


 De locatie zal plaats vinden op het strand en strandpaviljoen.  En de plaats kunnen 2 opties zijn: Meerwijck aan het Zuidlaardemeer te Hoogezand(Groningen) of aan het strand van de Koog te Texel.


Verder is het lowbudget film. Eten en drinken word geregeld. Onderdank en eventuele andere kosten in overleg kan wat geregeld worden. Verder kan ik op dit punt niks verder toe zeggen.


De draaidagen kunnen plaats vinden tussen 2 en 15 mei 2011,eventuele bij grote belangstelling zullen er auditie plaats vinden op: 19 en 22 april 2011.


Voor filmpje 3 zoek ik jongedame rond de 20. Het verhaal gaat over een vrouw die met haar kleindochter over het strand loopt richting de zee. En door het gesprek uitblijkt dat het om de verjaardag gaat van de overleden man. Om vervolgens zijn foto in fles te stoppen en in de zee te gooien.


Vereisten: Minimaal 1 foto met gezicht en gelieft een video met acteer werk voor de camera. Dus geen registratie van een toneel stuk.


Dit kan allemaal naar   met naam: leeftijd,welke rol(+filmpje nummer),motivatie,plaats,vervoer en of je eventuele slaapruimte hebt.

Vergoeding:
Low budget

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Hoogezand
Provincie: Groningen
Geplaatst op: Vr. 8 Apr. 2011
Dit bericht is 2547x bekeken

 


Dit is een AD voor: BANGGOOD