MENU

Gezocht vrouw(40 60)voor korte film als afstudeerproject.

errorDit bericht is helaas verlopen.Voor mijn afstudeerproject maakt ik een kort film. Dit word 3 luik, dit 3luik symboliseert het leven.  Jeugd met tegenslagen,volwassenheid met trouwen als onderwerp en vervolgens Ouderdom en de dood. Dit word allemaal gezien door een vrouw met een verrekijker.  Dit moet met de lach op de hand.  In het kader van iedereen kan het overkomen maar als buitenstander het erg grappig is.


 De locatie zal plaats vinden op het strand en strandpaviljoen.  En de plaats kunnen 2 opties zijn: Meerwijck aan het Zuidlaardemeer te Hoogezand(Groningen) of aan het strand van de Koog te Texel.


Verder is het lowbudget film. Eten en drinken word geregeld. Onderdank en eventuele andere kosten in overleg kan wat geregeld worden. Verder kan ik op dit punt niks verder toe zeggen.


De draaidagen kunnen plaats vinden tussen 2 en 15 mei 2011,eventuele bij grote belangstelling zullen er auditie plaats vinden op: 19 en 22 april 2011.


Deze rol brengt mij 3 filmpjes bij elkaar. Het gaat hier om een vrouw hoogwaarschijnlijk een lesbische vrijgezelle vrouw. Die alle gebeurtenissen op het strand aan ziet via haar verrekijker. Zoiets ze hoe man een jongen helpt bij het bouwen van een zandkasteel omdat hem dat niet lukt.


Een man en vrouw op hun huwelijksdag ruzie krijgen omdat hij zat te flirten met de serveerster. En een vrouw met haar kleindochter de verjaardag van haar overleden man viert.


De rol zit hem vooral in fysiek acteren aangezien hier geen dialogen voor zijn. Maar wel de grootste rol van alles.


Vereisten: Minimaal 1 foto met gezicht en gelieft een video met acteer werk voor de camera. Dus geen registratie van een toneel stuk.


Dit kan allemaal naar   met naam: leeftijd,welke rol(+filmpje nummer),motivatie,plaats,vervoer en of je eventuele slaapruimte hebt.

Vergoeding:
Low budget

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Hoogezand
Provincie: Groningen
Geplaatst op: Vr. 8 Apr. 2011
Dit bericht is 2347x bekeken

 


Dit is een AD voor: