MENU

Mannelijke figuranten gezocht voor 19 november uit Den Haag e.o.

errorDit bericht is helaas verlopen.


Voor de Nederlandse bioscoopfilm Smoorverliefd zoeken we voor maandag 16 november, mannelijke figuranten die beschikbaar zijn van 17.00 tot ongeveer 03.00 in Den Haag. We draaien in de Koninklijke Schouwburg.

We zoeken mannen vanaf 25 jaar.Reageren / meer informatie

Als je wilt komen figureren of je wilt meer informatie, stuur dan een email naar t.a.v. 19 november met je persoonlijke gegevens waaronder; je naam, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer en een recente duidelijke foto van jezelf.Omschrijving film

Smoorverliefd is een romantische komedie over het turbulente liefdesleven van vier vrouwen.Centraal staat Susan Visser, bekend van onder andere Gooische Vrouwen en Taped, in de rol van getalenteerde actrice en moeder Judith Miller. Ze deelt haar Haagse huis met orgasmeloze zus Barbara (Anna Drijver, bekend van Bride Flight, Komt Een Vrouw Bij De Dokter, Loft) en twee dochters; de tiener Eva (Beatrice Hillen) en de geadopteerde Anna (Anna Raadsveld, Overspel). Smoorverliefd zal net als de gelijknamige Vlaamse romantische succeskomedie uit 2010 geregisseerd worden door Hilde Van Mieghem en wordt volgend jaar september in de bioscopen verwacht.De mannelijke tegenspelers in de film zijn Rik Launspach (De Gelukkige Huisvrouw) die de ex-man van Judith speelt, Johnny de Mol (Simon) speelt de vriend van Barbara en Pierre Bokma (Quiz) kruipt in de rol van dichter Bob. Ook Tarikh Janssen (Vermist), Filip Peeters (Loft, Penoza), Manuel Broekman (Feuten, Voetbalvrouwen), Ronald Top (GTST) en Victor Low (Floris) spelen rollen in de komedie.De romantische komedie Smoorverliefd zoomt in op de roerige romantiek in de levens van vier vrouwen in Den Haag. Tienerdochter Eva, haar moeder Judith, tante Barbara en grote zus Anna maken er onder een Haags dak samen gezellig een potje van. Ze zijn mooi, moedig en verstandig, maar soms weten ze het ook even niet meer in een wereld vol prille verliefdheid, serial dating, ongebluste lust, affaires, kinderwensen en onverwoestbare oude liefdes.

Vergoeding:
Onbetaald

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Geplaatst op: Vr. 16 Nov. 2012
Dit bericht is 2147x bekeken