MENU

Update: psv fans gezocht, opname 1 of 2 dagen.

errorDit bericht is helaas verlopen.


UPDATE voor oproep PSV FANS GEZOCHT. Opnamen wordt 1 of 2 dagen.

Ben jij minimaal 18 jaar oud en een ECHTE PSV fan en mis je geen enkele wedstrijd op televisie? Kijk je het liefst alleen of juist samen met je familie, vrienden of je hond vanuit je eigen huiskamer? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Voor een project van Sony icm de Champions League ben ik op zoek naar PSV fans die het leuk zouden vinden om tijdens de wedstrijden dat PSV speelt, thuis (in steeds dezelfde setting) gefilmd te worden door een professioneel team (bestaande uit 4 personen). De opnamen zullen live via Twitter met de wereld worden gedeeld en de volgende dag op Youtube en Facebook en de Sony site te zien zijn.

Lijkt het je leuk?

Dan zou ik graag een ‘casting’filmpje van jou/jullie willen ontvangen in de setting waarin je ook de Champions League gaat volgen. Dit filmpje hoeft maar 1-3 minuten te duren en zal ik doorsturen naar het reclamebureau. Deze zal een selectie maken en degene/de groep die wordt gekozen, zal dan meedoen aan de werkelijke opnamen op 1 of 2 van de volgende dagen.

19 oct
1 nov
23 nov
6 december.
Je moet op deze data dus wel beschikbaar zijn (alleen of met hetzelfde groepje).
Indien er 1 dag opnamen plaatsvindt ontvang jij/je groepje tezamen €450,00. Indien er eventueel 2 opnamen dagen zijn ontvang jij/je groepje tezamen €900,00.


Wat heb ik nodig:

Een kort filmpje van 60 sec-2 minuten waarop jij (alleen of met je vrienden/familie) een voetbalwedstijd volgen (mag live, of net alsof, of een oude wedstrijd) en reageren op een goal van PSV. Het liefst zo natuurlijk mogelijk.
Dit kan dmv een laptop met Skype-sessie met mij boven of onder de televisie of gewoonweg door het plaatsen van een telefoon bovenop de televisie en mij dan het filmpje toe te sturen (Stuur dit filmpje dan uiterlijk zondag 4 september einde dag   )
Het is van belang dat jijzelf/jullie goed te zien bent/zijn als jullie naar het televisiescherm kijken.
Er mag niet in de camera gekeken worden
(Mocht je niet worden geselecteerd, dan zal jouw/jullie filmpje vernietigd worden).
Tevens een foto van degene die mee doen (mogen losse foto\'s zijn).

Vergoeding:
450,00 voor jou of te delen met groep per opname.

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Thuis
Provincie: Overig
Geplaatst op: Do. 1 Sep. 2016
Dit bericht is 1267x bekeken