MENU

Uw profielfoto


Het visitekaartje
U kunt 3 tot 15 foto’s toevoegen aan uw profiel. Foto 1 wordt als profielfoto getoond, deze foto wordt als eerst door anderen leden en producenten gezien en verschijnt verkleind in de lijst met figuranten. Heeft u moeite met het kiezen van de juiste foto’s? Hieronder vind u een aantal handig tips! Komt u er nog niet uit? Dan staat wij u graag te woord.

Kies een portret
Vermijd opnamen van een te grote afstand: als de foto verkleind op u profiel verschijnt, bent u namelijk niet meer te herkennen. Op de hoofdfoto moet als eerst uw gezicht te zien zijn. Gebruik foto's van vakanties en/of hobby's voor foto nummer twee of drie.

Kijk in de camera
De afbeelding is hier goed gekozen; maar kijk wel in de camera. Als u de andere kant opkijkt, kan het overkomen alsof u niet geïnteresseerd bent of iets te verbergen hebt.

Geen oude foto
Uw foto moet recent zijn en weergeven hoe u er op dat moment uitziet. Kies een foto die niet ouder is dan één jaar.

Geen vermomming
Draag op de hoofdfoto liever geen zonnebril, hoed of iets anders dat uw gezicht grotendeels bedekt.

Advies van vrienden
U bent al blij dat u überhaupt een digitale foto heeft? En maakt de kwaliteit u daarom niet zoveel uit? Zonde. Wij adviseren: raadpleeg bij de fotokeuze iemand die u goed kent. Vrienden zijn vaak objectiever en kunnen daarom beter een passende foto voor u uitzoeken dan uzelf. Als u nog geen bruikbare foto heeft, probeer er dan een paar te maken; totdat u een goede opname heeft.

De foto’s zijn uitgezocht, en nu?
Direct na het aanmelden kunt u tot 3 to5 15foto’s toe te voegen aan uw persoonlijke profiel. Om foto’s te uploaden gaat u naar "Mijn foto's".