MENU

Avontuurlijke actrice gezocht


De film in grote lijnen: Een rijk stelletje gaat uit zeilen maar tijdens een onverwachte storm raken ze hun zeil kwijt waardoor ze stranden op een onbewoond eiland in een tropich gebied. In het begin proberen ze gered te worden door een noodsignaal te sturen met de radio en door flares af te vuren als er vliegtuigen overvliegen maar niets werkt. Uiteindelijk besluiten ze om landinwaarts een kamp op te zetten naast een riviertje. De vrouw heeft als kind van haar vader wat survival technieken geleerd en dat leert ze nu aan haar man. Maanden gaan voorbij en stukje bij beetje gaan ze hun nieuwe leven steeds meer waarderen. Ze verbouwen hun eigen eten en verzinnen spelletjes om elkaar te vermaken. Tot de vrouw op een gegeven moment alleen naar het strand gaat en mensen ziet. Heel even staat ze op het punt om te gaan roepen maar dan bedenkt ze zich snel. Eigenlijk wil ze helemaal niet gered worden. Ze is nog nooit zo gelukkig geweest. Stilletjes loopt ze terug naar hun kamp. Haar man wil wel gered worden en terug naar zn bestaan als zakenman. Ze is bang dat hij naar het strand gaat en de mensen ziet dus haalt ze hem over om een wandeling naar een berg te maken. Ze belooft hem dat ze daar een verassing voor hem heeft. Eenmaal aangekomen verteld ze dat ze zwanger is. Jaren lang aan geluk vliegen voorbij tot de tweeling een jaar of 7 zijn en de hele familie op het strand een spelletje aan het doen is. Terwijl ze met stokken een ring overgooien ziet de vrouw een vissersboot aankomen. Verschrikt probeert ze de kinderen en haar man terug naar het kamp te lokken maar het is te laat. De man draait zich om en ziet de boot nu ook. Als een wilde zwaait hij met zn handen en begint hij te roepen. De vissers zwaaien terug. Met tranen in dr ogen en een geforceerde glimlach op dr gezicht probeert ze te doen alsof ze blij is met hun redding. Eenmaal terug in de moderne samenleving heeft iedereen moeite om zich aan te passen. Na een tijdje komen ze erachter dat ze eigenlijk allemaal hetzelfde willen: Terug naar de wildernis.
We zijn opzoek naar een avontuurlijke actrice tussen de 25 en 35 jaar die niet bang is om vieze handen te krijgen. Tijdens de film zullen er meerdere bushcraft vaardigheden naar voren komen die soms ook behoorlijk wat kracht vereisen dus hou daar rekening mee. Verder is een gezonde dosis humor ook wel lekker. Het is niet de bedoeling dat het een soort Monty Python achtige film gaat worden maar soms zal het niet veel schelen.
Draaidagen: De periode waarin we gaan beginnen is nog niet helemaal duidelijk. Zodra er genoeg geld is kunnen we starten.

Vergoeding:
Wij bieden alles wat je nodig hebt. inclusief een heerlijk verblijf op een tropisch eiland.

Beschikbaar:
Bent u beschikbaar voor deze productie, meld u dan nu aan door op de "JA, IK BEN BESCHIKBAAR-knop" te klikken!
U kunt reageren op deze opdracht tot: Di. 30 Dec. 2025


Ja, ik ben beschikbaar

 

Plaats: Tropisch eiland
Provincie: Overig
Geplaatst op: Za. 24 Feb. 2024
Dit bericht is 718x bekeken