MENU

Acteurs en actrices gezocht

errorDit bericht is helaas verlopen.


Calvin is een spontane jongen, maar op een dag begint die opeens gevoelens te krijgen voor een jongen. Hij is er zeker van dat hij op meiden valt dus laat die het maar zo. Op Google gaat hij zoeken naar informatie over homo en bi zijn. Hij komt op een form daar begint die te lezen en komt plots bij een andere jongen aan die zijn nummer heeft achter gelaten.
Calvin twijfelt geen moment en appt hem. Hij legt uit hoe die aan zijn nummer is gekomen en stuurt een foto van zichzelf naar Tobias.
Tobias is er al drie jaar achter dat die op jongens valt en helpt Calvin er door heen. Er is alleen een probleem Tobias wilt de ouders van Calvin ontmoeten. Hoe moet Calvin aan zijn ouders vertellen dat die op jongens valt? Ze zijn tegen homo’s, lesbische en bi’s. Hoe gaan ze reageren? Beschouwen ze hem dan nog wel als hun zoon? Al die vragen gaan door zijn hoofd.

Personages:
- Calvin is een 16 jarige jongen die spontaan, muzikaal en creatief is. Hij heeft het beste met iedereen voor (moet hand in hand lopen met een jongen, knuffelen en een of meerdere kusjes op de wang geven.).
- Tobias is een 16 jarige jongen die sportief, spontaan en heeft geen blad voor de mond (moet hand in hand lopen met een jongen, knuffelen en een of meerdere kusjes op de wang geven.).
- Cato is een 15 jarige meisje die creatief en muzikaal is. Ze is de beste vriendin van Calvin en weet als enige dat die met Tobias is. Ze houdt erg van zingen en dansen en doet dit ook vaak.
- Olivier is een 43 jarige man die alles op zou geven voor zijn werk. Hij is tegen homo’s, lesbische en biseksuelen. Hij is vaak weg voor zijn werk en als die thuis is, is die vaak moe of afwezig

- Ella is een 42 jarige vrouw die alles op zou geven voor haar gezin, ze is ook tegen homo’s, lesbische en biseksuelen, maar als ze er achter komt dat haar zoon het is moet ze erg wennen. Ze doet er alles aan om hem gelukkig te zien dus maakt het haar uiteindelijk niet uit. 


 


Wanneer?
In de meivakantie van 2016.
de hele week dus minimaal 5 en maximaal 7 dagen.

Vergoeding:
75,00 per persoon, minimaal 375,00 en maximaal 525,00 vergoeding per persoon voor een hele week. 

Vergoeding:
75,00 p.p per dag

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Leiden
Provincie: Zuid-holland
Geplaatst op: Di. 6 Okt. 2015
Dit bericht is 1791x bekeken

 


Dit is een AD voor: MOLLIE