MENU

Acteurs halloween gezocht

errorDit bericht is helaas verlopen.


In Beverwijk is dit jaar de Vuurlinie gestart (zie ook www.vuurliniebeverwijk.nl). Dit ligt in de nabijheid van bunkers in een niet verlicht, lekker donker en een beetje scary gebied. Het is de ideale plek om een Halloween avond te organiseren. Vandaar dat op 31 oktober een Haloween Night of Darkness wordt georganiseerd. Dit is een spannende wandeltocht langs 3 spookhuizen. Het wordt groots aangepakt (denk aan Walibi Fright Night). De website en reclamecampagne gaan op 7 september de lucht in. En mocht de kaartverkoop een groot succes zijn, dan wordt er waarschijnlijk op 1 november een extra avond toegevoegd.

We zijn op zoek naar acteurs die op 31 oktober een avond lang in de huid willen kruipen van een enge spin, the exorcist, pinhead, het levende lijk of dat je een spook of een gezinslid van de Scarybunkerfamily wilt zijn.

Er komt een wandelroute waarbij op diverse plaatsen een spookhuis (bij de Vuurlinie, de bunkers en een oude boerderij) of spookplek zal zijn. Het publiek zal doorlopend bezig gehouden worden door spel, muziek en scary things die “gewoon” gebeuren. Het is geen evenement voor kinderen maar echt voor de leeftijd 14 tot 88 jaar (we zullen een adviesleeftijd vanaf 14 jaar aanhouden).

Heb je tijd en energie om aan dit unieke evenement mee te werken? Meld je dan aan.

Data:
- Auditie op 10 of 11 september
- 1 á 2 maal een bijeenkomst bij jouw spookhuis of locatie, nader af te spreken met je groep.
- 30 oktober: try out
- 31 oktober van 19.00 uur tot 01.00 uur
En als het een succes wordt qua kaartverkoop op 1 november van 19.00 tot 01.00 uur

Acteren
Als je mee wilt doen, stuur ons een bericht met wat informatie over je ervaring in acteren en je leeftijd. We houden 2 auditie avonden. De auditie is om een goede rolverdeling en samenstelling van groepen te kunnen maken. Laat je dus door de auditie niet afschrikken :)

Grimeren

Heb je hier ervaring in? Meld je dan aan. Het zou mooi zijn als je foto’s kunt mailen van wat je ooit al eens hebt gemaakt. Wij nemen dan contact met je op.

Kleding, rekwisieten, schmink etc.

Ben je in het bezit van spullen die je wel kwijt wilt of/en waarvan je denkt dat wij het goed kunnen gebruiken? Laat het weten en wij nemen contact met je op.

Decor
Heb je decorstukken die passen bij dit thema? Wil je ze uitlenen of misschien wel gewoon kwijt. We horen het graag. Of heb je gave ideeën voor het "bouwen" van de spookhuizen of griezellocaties, dan kunnen we jouw hulp ook goed gebruiken.

We ontvangen je aanmelding graag zo snel mogelijk, zodat we voor de acteurs een indeling kunnen maken voor de auditie.

Mvg,

Team Vuurlinie Beverwijk

Vergoeding:
Vrijwillig-budget vergoeding

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Beverwijk
Provincie: Noord-holland
Geplaatst op: Vr. 5 Sep. 2014
Dit bericht is 1884x bekeken

 


Dit is een AD voor: BANGGOOD