MENU

Castingoproep rebels - een nieuwe online jongerenserie

errorDit bericht is helaas verlopen.


REBELS! is een frisse en dynamische online jongerenserie die de perikelen van alledag volgt van puberjongeren. De serie belicht de uitdagingen en dilemmas waar jongeren van vandaag de dag mee te maken krijgen, waarbij de dos en donts worden uitvergroot en jongeren een spiegel wordt voorgehouden. Het verkent themas als identiteit, vriendschap, liefde, grenzen en keuzes maken.
We zijn op zoek naar jongeren tussen de 16 en 25 jaar, zowel jongens als meiden, die gepassioneerd zijn en willen schitteren in een online serie. We zoeken naar talentvolle acteurs die authentiek en geloofwaardig kunnen overkomen als pubers in verschillende situaties. Ervaring is geen vereiste, maar talent, enthousiasme en toewijding wel.
Draaidagen: Na een selectieronde in maart zullen er online audities plaatsvinden. De draaiperiode van de serie zal rond september 2024 zijn.

Vergoeding:
Wij bieden een marktconforme vergoeding en een unieke kans om deel uit te maken van een leuk nieuw project dat gericht is op jongeren. naast een professionele ervaring biedt rebels! ook de mogelijkheid om je acteertalent verder te ontwikkelen en een breed publiek te bereiken via online platforms.

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Amsterdam
Provincie: Overig
Geplaatst op: Zo. 25 Feb. 2024
Dit bericht is 167x bekeken