MENU

De hollandse school zoekt figuranten (voor speeddaten)

errorDit bericht is helaas verlopen.


Voor aanstaande donderdag 15 januari zijn we opzoek naar figuranten die supporters spelen in de scene. In de scene gaan jullie ‘speeddaten' met Raoul Heertje, Viggo Waas en Peter Heerschop. 

DE HOLLANDSE SCHOOL is een programma waarin Viggo Waas, Peter Heerschop en Raoul Heertje een voetbalclub oprichten.

De jongens hebben al een humorvolle televisieserie gemaakt genaamd Vrienden van Van Swieten (VVVS) Dankzij medewerking van grootheden uit de voetbalwereld kreeg de kijker in die serie een onthullend kijkje op de verborgen kanten van de voetbalwereld.

Viggo, Peter en Raoul vinden het nu tijd om wat terug te doen voor de voetballerij. Geïnspireerd door de revolutie bij Ajax, de verjonging bij Feyenoord en de omwenteling bij PSV willen zij nog één keer een kunstje flikken, niet als de VVVS maar dit keer als De Hollandse School.

Bij De Hollandse School komt veel kijken: een eigen stadion, trainingscomplex, selectie, trainersstaf, jeugdopleiding met oud-spelers, scouts, psychologen, marketeers etc. Een belangrijke pijler voor het programma is dat de mannen een voetbalclub op richten uit liefde voor het spel. Er worden items behandeld met mooie verhalen die we nog niet kennen, verhalen van insiders waar de voetballiefhebber zijn hart bij kan ophalen. Daarnaast worden door middel van gescripte scenes alle clichés uit de voetbalwereld op humoristische wijze belicht.


Donderdag 15 januari draaien we de scenes met supporters van 09.00 uur tot +/- 13.00 uur bij een voetbalclub in Haarlem. Mocht je met een dialect praten dan hoor ik graag welk dialect dit zou zijn.

Vergoeding:
25euro

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Haarlem
Provincie: Noord-holland
Geplaatst op: Di. 13 Jan. 2015
Dit bericht is 1303x bekeken

 


Dit is een AD voor: MyParcel