MENU

Een dansje voor viraal film

errorDit bericht is helaas verlopen.


Het is heel simpel: doe een dansje op een leuk muziekje. Je mag zelf allemaal moves verzinnen, als je maar lekker los gaat! Het hoeft niet lang te duren, tussen de 15 en 30 seconden is al goed.

WAAROM?
We zijn op zoek naar de leukste, grappigste, beste en vooral meest originele filmpjes van een dansje. Misschien wordt jouw dansfilmpje gebruikt in een online viral video, of word je uitgenodigd om het dansje nog eens te komen doen voor een online commercial.
Je krijgt hier dan een vergoeding voor!

HOE?

Je hoeft niet goed te kunnen dansen, daar gaat het niet om. Je kan je dansje op allerlei manieren uitvoeren. Je kan SEXY doen, heel GRAPPIG of juist heel GEK. Misschien ben je een breakdancer en laat je een hele strakke dans zien. Of misschien kan je juist heel slecht dansen en ziet het er vooral grappig uit als jij een dansje doet! We zijn naar alles benieuwd.

WAAR en WANNEER?

Op een zo gek mogelijke plek en moment! Waar durf jij jouw dansje te doen? Doe je het in de klas? Of ineens op straat? Misschien doe je het dansje in een discotheek of bar, of op een bruiloft. Kies zelf een zo grappig en origineel mogelijk moment en plek om jouw dansje te doen en film het of laat iemand anders het filmen!

Het dansje mag gewoon met een mobiele telefoon worden gefilmd. Als je een andere camera hebt mag je die ook gebruiken.

WIE?

Iedereen kan meedoen! Jong en oud, dik en dun. Heb je een opa die goed kan dansen, of een klein nichtje met veel talent voor performance? Vraag hen het dansje te doen op een zo origineel mogelijk moment en plek.

Vergoeding:
€250

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Amsterdam e.o.
Provincie: Noord-holland
Geplaatst op: Ma. 26 Sep. 2016
Dit bericht is 1989x bekeken