MENU

Eindexamenfilm sacred defense

errorDit bericht is helaas verlopen.


Voor onze eindexamenfilm van de Nederlandse Film Academie zijn wij op zoek naar mannelijke figuranten van alle leeftijden met (het liefst) een Midden-Oosters/Noord-Afrikaans/Mediterraans uiterlijk. Het zou erg fijn zijn als de betreffende figuranten hun baard zouden kunnen laten staan. Mocht dit niet lukken, dan is dat geen ramp. Deze mannelijke  figuranten zullen figureren in de eindexamenfilm Sacred Defense.


Sacred Defense speelt zich af tijdens de Iran-Irak oorlog in de jaren 80. De film vertelt het verhaal van Reza, een man die mee vecht in een heilige strijd om zijn land te bevrijden. Als hij er achter komt dat zijn zoon ook mee wilt vechten, komt hij voor een onmogelijke keuze te staan: vaderschap of geloof.  Met deze film hopen wij een beeld te geven van hoe deze aangrijpende oorlog er aan toe ging en hoeveel de mannen het er destijds voor over hadden om de toekomst van hun volk en geloof te waarborgen.


De film zal worden gemaakt in samenwerking met HUMAN en zal ook door deze omroep worden uitgezonden (Nederland 3) . Daarnaast wordt de film vertoond op verschillende filmfestivals, o.a. het Filmfestival in Utrecht.


 - Zie ook onze facebookpagina: http://www.facebook.com/TheSacredDefense


Periode
Tien draaidagen in maart: za 9, di 12, woe 13, vrij 15, za 16, ma 18, di 19, woe 20, vrij 22 en za 23maart.
De figurantie hoeft niet élke dag aanwezig te zijn op de set, 1 of 2 dagen is al heel erg fijn!
Vergoeding:
Omdat dit een eindexamenfilm is van de nederlandse film en televisie academie hebben wij een zeer beperkt budget en kunnen wij helaas geen vergoeding bieden. wel zorgen wij voor genoeg eten en drinken op de set. als laatste verdienen de betreffende figuranten natuurlijk een waardige plek op de aftiteling!

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Amsterdam - foodcenter
Provincie: Noord-holland
Geplaatst op: Ma. 4 Mrt. 2013
Dit bericht is 2270x bekeken