MENU

Enthousiaste dames gezocht nieuw rtl5 programma

errorDit bericht is helaas verlopen.


Voor een nieuw tv-programma zijn wij op zoek naar enthousiaste dames (18+ met rijbewijs) die mee willen doen.De opnames vinden plaats van maandag 10 augustus t/m vrijdag 14 augustus 2015 (week 33). Mocht je deze periode niet kunnen, dan heeft het helaas geen zin om te reageren.

Gaat jouw hart sneller kloppen van die prachtige designerschoenen in de etalage? Is shoppen tot je er bij neervalt jouw levensmotto en ben jij super fanatiek?
Vanaf september dit jaar is het tv-programma Krijg de Kleren op RTL5 te zien.

Krijg de Kleren is een nieuw fashionspelprogramma waarin bloedfanatieke shopaholics in een spannende afvalrace tegen elkaar strijden om de ultieme prijs: een kledingcheque van maar liefst 10.000 euro! Denk aan opdrachten als de stiletto race.

Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar. Je dient in het bezit te zijn van rijbewijs B.

Een voorwaarde om deel te nemen aan Krijg de Kleren is dat je op hakken van minimaal 7 centimeter hoog moet kunnen rennen. Daarnaast is het een vereiste dat je in het bezit bent van een autorijbewijs (rijbewijs B).

BELANGRIJK!
De opnames vinden plaats van maandag 10 augustus t/m vrijdag 14 augustus 2015 (week 33).
Als je van begin tot eind in de race blijft, dan moet je rekenen op vier opnamedagen. Mocht je deze week niet beschikbaar zijn, dan heeft het helaas geen zin om deel te nemen aan de casting.
De eerste opdracht is de stiletto race: deze wordt maandag 10 augustus of dinsdag 11 augustus opgenomen. Mocht je één van de winnaars worden van deze race en dus doorgaan naar de volgende ronde, dan worden de overige opdrachten de dagen hierna opgenomen.

Vergoeding:
Geen

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Ntb
Provincie: Noord-holland
Geplaatst op: Vr. 10 Jul. 2015
Dit bericht is 1464x bekeken