MENU

Figurant gezocht voor hypnotherapeut

errorDit bericht is helaas verlopen.


Beste,

Ik ben een hypnotherapeut. Mijn praktijk is gelegen in Antwerpen (België). Ik zoek iemand die wilt meespelen als mijn 'cliënte'.

Ik zoek een aantrekkelijke en bezorgde volwassen vrouw tussen 25 en 35.


Datum opname:
Zondat 31/07 in België : Antwerpen (Kiel)


Het filmpje zelf zal ongeveer een minuut lang zijn. In dit video wil ik mijn website bezoekers graag een kijkje achter de schermen geven, wat er eigenlijk gebeurt in zo\'n hypnose sessies.

Korte script:
Cliënte is op haar gemak aan het wachten in de wachtruimte, terwijl ze een tijdschrift leest. Hypnotherapeut komt haar halen, geeft hand en nodigt haar vriendelijk uit naar de therapieruimte.

Therapeut spreekt met cliënte (cliënte hoeft tijdens de opname niet te spreken, want alles zal uitgelegd worden met een voice-over). Therapeut legt een en ander uit. Daarna sluit cliënte even haar ogen om te doen alsof ze in hypnose is gebracht (er zal geen hypnose plaatsvinden!). Therapeut beëindigt sessie, klant vertrekt tevreden.

Wil je kandidaat worden?


PS : om het plekje te zien waar de opname zal gebeuren, ga naar : http://www.hypnosepraktijk.net/hypnose-en-hypnotherapie-praktijken/ en kijk naar praktijk \'KIEL\'.

PS2 : deze video zal op mijn website geplaatst worden (www.hypnosepraktijk.net) en is niet bedoeld voor TV uitzending. Deze video zal ook op www.hynose-praktijk.nl geplaatst worden.

Vergoeding:
€200,00 + reiskosten.

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: België : antwerpen - kiel (in een therapieruimte)
Provincie: Overig
Geplaatst op: Wo. 13 Jul. 2016
Dit bericht is 1400x bekeken

 


Dit is een AD voor: VERSIO