MENU

Figuranten (heren) gezocht voor bioscoopfilm SONNY BOY

errorDit bericht is helaas verlopen.


Voor de bioscoopfilm SONNY BOY zoeken wij weer figuranten voor de draaidagen dinsdag 8 juni, woensdag 9 juni en donderdag 10 juni.


We draaien deze dagen in Hoorn. De tijden zijn nog niet bekend, maar reken op een hele draaidag. Een draaidag kan duren van 08.00 tot 18.30 uur.


Voor deze dagen zoeken wij alleen slanke tot magere blanke mannen (in de tijd dat de film zich afspeelt waren er namelijk niet zo veel gekleurde mensen is in Nederland). Andere eisen zijn, geen zichtbare piercings of tatoeages en het haar mag niet opvallend gekleurd zijn.


De vergoeding is 35 euro cash per dag (inclusief reiskosten). Het kan zijn dat het haar enigszins bijgewerkt moet worden. Voor het knippen staat echter een extra vergoeding van 15 euro.


Die scenes die gedraaid worden zitten aan het einde van de film en dus ook aan het  einde van de tweede wereld oorlog. Waldemar de hoofdpersonage zit nog in een kamp, als de geallieerden oprukken worden alle gevangen op een luxe boot gedreven. Deze boot heet de Cap Arcona uiteindelijk wordt de boot gebombardeerd, omdat de Engelse geallieerden denken dat het een boot voor SS'ers is.

Sonny Boy is een film naar de gelijknamige bestseller van Annejet van der Zijl. Deze film wordt geregisseerd door Maria Peters bekend van o.a. Kruimeltje en Pietje Bell.


Sonny Boy verteld het verhaal van een Nederlandse vrouw en een Surinaamse man die elkaar vinden in een traditioneel dropje in Nederland eind jaren twintig. Tegen alle regels in, gaan zij toch een relatie aan. Ondanks alles hebben ze een mooie, liefdevolle relatie. Ze krijgen een zoontje met het koosnaampje Sonny Boy en ze runnen samen een pension. Tijdens de Tweede Wereld Oorlog slaat echter het noodlot toe.

Ben je beschikbaar en lijkt het je leuk om aan deze productie mee te werken, stuur dan een mail naar . Vermeld je volledige naam, leeftijd en telefoonnummer. Geef aub ook je maten door, lengte, confectie- en schoenschoenmaat.

Uit alle aanmeldingen maken wij een selectie.

Misschien tot op de set!!

Hollands Glorie Casting en CastingCall

Vergoeding:
N.T.B.

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Hoorn
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst op: Ma. 7 Jun. 2010
Dit bericht is 3388x bekeken