MENU

Figuranten gezocht voor film Rue des Invalides

errorDit bericht is helaas verlopen.


Gezocht: Figuranten voor de film Rue des Invalides

We zijn op zoek naar veel verschillende (volwassen) figuranten voor de opnames van dinsdag 10 april in CMAzaal in Amsterdam.

Tijdens de opnames zal de zaal omgetoverd worden tot een heuse Parijse theaterzaal en chique nachtclub. Het is de scène waar de Franse zangeres Louise (actrice Floor Paul) met haar band optreed en Nathan (Niels Gompert) haar voor het eerst ontmoet.

Wat?
We zoeken figuranten voor het publiek in deze scène gaan vertegenwoordigen. Iedereen zal dus in nette mooie kleding gehuld zijn om de sfeer tot zijn recht te laten komen!

Aanmelden:
Wil jij ook bijdragen aan deze bijzondere gelegenheid?
Haal je mooie outfit dus uit de kast en meld je aan!

(naam, telnr, foto, leeftijd en woonplaats)

Wanneer: dinsdag 10 april
Waar: CMAzaal Amsterdam (www.cmazaal.nl)
Tijden: 9:30 - 17:00

Bijzonderheden:
Iedereen is in chique kleding. De sfeer is van een chique uitgaansgelegenheid, dus chique/gala/avondkleding gewenst.

Dresscode:
mooie jurk/pak, gala, chique, nette broek en blouse/overhemd, avondkleding.

Wat bieden wij?
Tijdens de draaidag vindt een optreden plaats en er wordt gezorgd voor lunch en andere (Franse!) hapjes en natuurlijk koffie en thee e.d.. Reiskostenvergoeding op aanvraag.

Omschrijving van de film:
Nathan zit in een rolstoel. Hij gaat naar Parijs, de stad waar iedereen geweest moet zijn. De stad van romantiek en waar dromen uitkomen. Maar Parijs is ook de stad van eindeloze trappen, kapotte liften en uiterlijk vertoon. Op zoek naar de liefde en zijn echte beperkingen wordt hij door deze desillusie geconfronteerd met zijn eigen verantwoordelijkheid om geluk te vinden.

In de film spelen o.a. Niels Gomperts (Shocking Blue, Lena, Penoza) Martin Simek (radio/tv-presentator bekend van oa Simek ‘ snachts en DWDD) een rol. De film wordt geregisseerd door Mari Sanders en geproduceerd door Jasper Knol.

Kijk voor de achtergrond van het verhaal op www.ruedesinvalides.nl/ en www.facebook.com/ruedesinvalides voor de links naar NRC en GeenStijl.

We hopen je daar te zien!
Salut,

Vergoeding:
Reiskostenvergoeding

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst op: Do. 5 Apr. 2012
Dit bericht is 2205x bekeken

 


Dit is een AD voor: MyParcel