MENU

Figuranten gezocht voor nieuwe dramaserie LIJN 32

errorDit bericht is helaas verlopen.


Voor de spannende dramaserie LIJN 32 zoeken wij figuranten voor de draaidagen zaterdag 12 juni en zondag 13 juni. Je moet beide dagen beschikbaar zijn. We draaien deze dagen in Amsterdam. De tijden zijn van 08.00 tot 18.00 uur.


De vergoeding is 35 euro cash per dag (inclusief reiskosten). Uiteraard zal er worden gezorgd voor eten en drinken.


LIJN 32, is nieuwe dramaserie van de KRO en NCRV. Waldemar Torenstra speelt de hoofdrol. LIJN 32 draait om tien passagiers van buslijn 32. De bus explodeert wanneer het langs de rechtbank rijdt waar een extreem rechtse politicus een getuigenis aflegt. Een terroristische aanslag of een noodlottig ongeluk?


In de serie blikken ze terug naar de zes weken voorafgaand aan deze climax en zien de verhaallijnen van uiteenlopende personages samenkomen tot die ene ontploffing.


Enkele weken voor de aanslag plegen twee Marokkaanse jongens (Aziz Akazim en Anouar Ennali) een telefoontje naar 112 met een bommelding. Inlichtingendienst medewerker Hein (Waldemar Torenstra) voelt dat er iets niet in de haak is en stelt alles in het werk om dit grondig te onderzoeken. Misschien steekt de werkelijkheid heel anders in elkaar dan hij dacht. En wat is de rol van de buspassagiers?, vraagt het persbericht zich af.


Naast Waldemar spelen onder meer Peter Blok, Elsie de Brauw, Annemarie Prins, Eric van der Donk en Reinout Bussemaker mee. Kleine rollen zijn weggelegd voor Gijs Scholten van Aschat, Anneke Blok, Jeroen Willems, Teun Kuilboer, Jeroen Spitzenberger, Eva Duijvestein, Meral Polat, Kim Pieters en Hans Kesting en vele anderen.

Ben je beschikbaar en lijkt het je leuk om aan deze productie mee te werken, stuur dan een mail naar niels@hollands-glorie.nl. Vermeld je volledige naam, leeftijd en telefoonnummer.


Schrijf je nu ook gratis in via www.castingcall.nl en maak op die manier kans op meerdere figuratieklusjes voor series, speelfilms en commercials etc.


 


Uit alle aanmeldingen maken wij een selectie.


Misschien tot op de set!!

Hollands Glorie Casting en CastingCall

Vergoeding:
N.T.B.

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst op: Ma. 7 Jun. 2010
Dit bericht is 3027x bekeken

 


Dit is een AD voor: VERSIO