MENU

Figuranten met accentenofdialecten gezocht (nl en vlaams)

errorDit bericht is helaas verlopen.


Eind deze week wordt er in Amsterdam een test gehouden met een systeem in auto's, dat werkt met stemherkenning. Bijvoorbeeld zinnetjes als "radio aan" of "gps uit". Wij zijn op zoek naar kandidaten die mee willen doen om het systeem te testen. De autorit duurt circa 30 tot max. 45 minuten, alles bij elkaar neemt deze opdracht in totaal ca. 1 uur in beslag.


Het werkt als volgt:
Voor wie meedoet, je maakt een autorit en gedurende de rit zullen teksten verschijnen op de display die je voorleest. Het doel hiervan is om op deze manier het systeem te testen. Belangrijk: we zijn op zoek naar kandidaten met allerlei accenten, dialecten. Dus heb je een zachte g, rollende r, of kom je oorspronkelijk Brabant, Limburg of uut Twente ;-) of welk ander soort dialect dan ook, dan ben je meer dan welkom! Het doel van de test is om het systeem zo goed mogelijk te maken en dat het ook allerlei uitspraken herkent.

Vindt je het leuk om mee te doen met een test waarmee een systeem wordt getest dat werkt met spraakherkenning, meld je dan nu aan!
Vergeet niet te vermelden "In welke delen van Nederland of Vlaanderen je langer dan 10 / 15 jaar gewoond, en op welke dag je beschibaar bent, 09, 10, 11 of 12 januari" !!

Wij zoeken nog:
- Kandidaten met allerlei Nederlandse accenten; (Brabant, Drenthe, Friesland, Groningen, Limburg, Zeeland, kortom: het hele land)
- Kandidaten met een Vlaams accent.
- Kandidaten met een Rotterdams of Amsterdams accent, zijn wij reeds voorzien.

Deze opdracht neemt max. in totaal 1 uur in beslag, bestaande uit een autorit in Amsterdam van ca. 30 tot max. 45 minuten + max. 15 minuten voor de registratie voor deelname.

Vergoeding:
Een kleine (onkosten)vergoeding.

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-holland
Geplaatst op: Wo. 7 Jan. 2015
Dit bericht is 1867x bekeken