MENU

Figuratie film gezocht

errorDit bericht is helaas verlopen.


Take One NL Productions is op zoek naar een aantal figuranten voor een Nederlandse speelfilm genaamd FATAAL, de speelfilm is gebaseerd op meerdere waargebeurde verhalen over slachtoffers van zinloos geweld. De film word geproduceerd door Jesse Bleekemolen (17) & Stijn van Dongen (16), Jesse en Stijn vinden het belangrijk om op te komen voor het maatschappelijke probleem waar we helaas dagelijks mee worden geconfronteerd.


Waar gaat FATAAL?
Sem is een hard werkende jongen met grote ambities. Na jaren sparen, werken en ervaring opdoen heeft hij het geld bij elkaar gekregen om eindelijk een eigen discotheek te kunnen beginnen. Na een feestelijke en spectaculaire opening sluit Sem tevreden zijn zaak af. Op de parkeerplaats voor de discotheek staat een groepje jongens flink ruzie te maken. Sem ziet dat dit uit de hand aan het lopen is en snelt direct naar het groepje jongens toe om de schade te beperken, helaas loopt dit anders dan gepland… Twee dagen later wordt Sem in kritieke toestand wakker in het ziekenhuis. Fysiek komt Sem er redelijk goed van af, maar mentaal des te minder. Hoe Sem, als slachtoffer van zinloos geweld, zijn leven weer op de rails probeert te krijgen met alle gevolgen van dien, staat centraal in deze speelfilm (75 minuten).

Wij zijn op zoek naar figuranten tussen de 18 en 25 jaar die willen figureren in een aantal discotheek scènes die een belangrijke rol in het verhaal spelen.
Heb je altijd al willen figureren in een speelfilm? dan is dit je kans!

Vergoeding:
Geen

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Noord holland
Provincie: Noord-holland
Geplaatst op: Ma. 1 Jun. 2015
Dit bericht is 1510x bekeken

 


Dit is een AD voor: OPENCIRCUIT/