MENU

Figuratie nederlandse speelfilm gezocht!

errorDit bericht is helaas verlopen.


Figuratie film gezocht!

Take One NL Productions is op zoek naar figuranten voor een Nederlandse speelfilm genaamd Fataal de speelfilm is gebaseerd op meerdere waargebeurde verhalen over slachtoffers van zinloos geweld. De film word geproduceerd door Jesse Bleekemolen & Stijn van Dongen, Jesse en Stijn vinden het belangrijk om op te komen voor het maatschappelijke probleem waar we helaas dagelijks mee worden geconfronteerd.

Waar gaat Fataal over?
Sem is een hard werkende jongen met grote ambities. Na jaren sparen, werken en ervaring opdoen heeft hij het geld bij elkaar gekregen om eindelijk een eigen discotheek te kunnen beginnen. Na een feestelijke en spectaculaire opening sluit Sem tevreden zijn zaak af. Op de parkeerplaats voor de discotheek staat een groepje jongens flink ruzie te maken. Sem ziet dat dit uit de hand aan het lopen is en snelt direct naar het groepje jongens toe om de schade te beperken, helaas loopt dit anders dan gepland… Twee dagen later wordt Sem in kritieke toestand wakker in het ziekenhuis. Fysiek komt Sem er redelijk goed van af, maar mentaal des te minder. Hoe Sem, als slachtoffer van zinloos geweld, zijn leven weer op de rails probeert te krijgen met alle gevolgen van dien, staat centraal in deze speelfilm (75 minuten).

Cast:
Priscilla Knetteman
Joel de Tombe
Stijn Fransen
Mylene d'Anjou
Mamoun Elyounoussi
Harry Piekema


Omdat de speelfilm voor maatschappelijk doeleinde word geproduceerd staat er helaas geen vergoeding tegen over, we kunnen iedereen wel een bioscoop ticket en een ticket voor de theatershow aanbieden.

Heb je altijd al willen figureren in een speelfilm? En wil je jezelf bewonderen op het witte doek?
dan is dit je kans!

Vergoeding:
Geen

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-holland
Geplaatst op: Vr. 24 Jul. 2015
Dit bericht is 2398x bekeken