MENU

Gezocht Edelfiguranten en Bijrollen!

errorDit bericht is helaas verlopen.


Voor een korte fictie film gemaakt door 3e jaars studenten van de Nederlandse Film & Televisie Academie zijn wij op zoek naar 40 (edel) figuranten en een aantal bijrollen.

Het gaat om de periode van 9 januari tot en met 14 januari. Wij zoeken mannen en vrouwen in de leeftijd van 20 tot 70 jaar (liefst uit of rondom Amsterdam) die het leuk vinden alle dagen, een paar dagen of één dag te figureren in de film. Wij draaien in een theater in Amsterdam.

’’We bevinden ons in een klein, donker theatertje. Er is een klein podium met rode theater gordijnen. In het zaaltje voor het podium staan tafeltjes waar allerlei verschillende mensen, voornamelijk stelletjes, aan zitten te eten en te drinken. De sfeer in het theater is donker en naar. Het geeft het gevoel van een duistere, louche nachtclub.’’

De figuranten spelen een erg belangrijke rol in de film en zijn ruim de gehele film te zien. In het donkere theater vormen zij de kern van de film. In deze duistere ambiance ontstaat een liefdesverhaal tussen 2 mensen die zal eindigen in een fiasco. Het verhaal is gebasseerd op de mythe van Orpheus en Eurydice.


Voor de bijrollen zoeken wij obers, een portier, vechtende mensen. Dus zie jij jezelf hierin? 

Wie kan ons helpen? Wij zijn een enthousiast gedreven team studenten die een prachtige film willen maken en hopen dat deze op diverse filmfestivals zal worden getoond.


Graag zien wij reactie met foto tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Giulia Bijvoet
Producent NFTA

Periode
9 januari tot en met 14 januari


Vergoeding
Reiskostenvergoeding in overleg. Eten en drinken op de set.

Reageren / meer informatie
Voor meer informatie en contact kunnen u mailen naar:

Vergoeding:
Reiskostenvergoeding

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst op: Ma. 29 Nov. 2010
Dit bericht is 4348x bekeken