MENU

Gezocht m v j m voor film

errorDit bericht is helaas verlopen.


Voor school moeten wij een film maken. Alleen is er geen vergoeding omdat wij studenten zijn. Misschien wel handig om te weten wij zijn tussen de 14 en 15 wij doen op school de dramaklas en daar voor moeten wij dus een film maken, omdat wij ook moeten leren hoe het achter de camera is. wij zitten in de 2e van de middelbare school, maar alles word zo professioneel mogelijk gedaan.

Waar gaat de film over?
Het gaat over een twee gezinnen die buren van elkaar zijn geworden. Ze gaan op een dag bij elkaar op bezoek om meer over elkaar te weten te komen. Als ze eenmaal in gesprek zijn komt er naar boven dat allebei de gezinnen iets hebben meegemaakt waar door ze er alleen voor zijn gekomen te staan. De ene familie heeft een familieruzie waar door ze de rest van de familie niet meer zien en de andere familie is een deel van de familie kwijt geraakt door een vliegtuig ongeluk. Voor al de kinderen van beide gezinnen hebben het er moeilijk mee en daar door gaat het niet goed op school. Ze halen lage cijfers, ze worden gepest en worden vaak de klas uitgestuurd. Omdat beide gezinnen ongeveer het zelfde hebben mee gemaakt hebben ze eindelijk steun van iemand, want dat hebben ze al jaren niet meer gehad van iemand.

Personages

- Annabel de Vries (tussen de 40 en 50) is de moeder van een gezin waarbij er een familieruzie speelt. Ze heeft erg veel over voor der kind waar door ze zich zelf vaak te kort schiet.
- Abel de Vries (tussen de 40 en 50) is de vader van de gezin waarbij er een familieruzie speelt. Hij heeft het vaak heel druk op zijn werk waar door die vaak laat terug is van zijn werk. Hij wilt er alles voor doen om zijn werk te behouden.
- Naomi de Vries (14) is de dochter van het gezin waarbij er een familieruzie speelt. Ze wordt erg gepest op school en haalt erg slechte cijfers. Ze heeft het er erg moeilijk mee dat ze met niemand kan praten als ze het moeilijk heeft.
- Priscilla van Harten (tussen de 40 en 50) is de moeder van de gezin waarbij de vliegtuigongeluk was. Ze wilt het beste voor haar zoons. Ze wilt dat alles anders was gegaan dan hoe het is gegaan.
- Thijs van Harten (5) hij heeft nog niet heel erg door wat er is gebeurd, maar vraagt wel vaker naar zijn vader die bij het vliegtuigongeluk is omgekomen. Hij mist hem vooral op zijn verjaardag. Hij heeft vaak problemen met opletten en luistert slecht op school.
- Niels van Harten (9) hij mist zijn familie heel erg en is vaak erg verdrietig. Op zijn kamer heeft die een hoekje gemaakt voor zijn familie, als die het moeilijk heeft gaat die daar heen. Op school doet die erg goed zijn best, maar niet altijd gaat het even goed.
- Marijn van Harten (14) hij houdt zich niet zo bezig met wat er is gebuurd. Hij heeft het als enige echt goed verwerkt, alleen soms als het slecht gaat doet die het heel slecht op school en wordt er dan vaak uitgestuurd.

Wanneer?
- Zaterdag 6 en zondag 7 juni
- Zondag 14 juni
- Zaterdag 20 en zondag 21 juni


Waar?
- Leiden

Vergoeding?
- Je naam op de aftiteling
- Eten en drinken op de set
- De film via de mail toe gestuurd

Vergoeding:
Low budget

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Leiden
Provincie: Zuid-holland
Geplaatst op: Zo. 17 Mei. 2015
Dit bericht is 1482x bekeken