MENU

Gezocht psv fans

errorDit bericht is helaas verlopen.


Ben jij minimaal 18 jaar oud en een echte PSV fan en mis je geen enkele wedstrijd op televisie? Kijk je het liefst alleen of juist samen met je familie, vrienden of je hond vanuit je eigen huiskamer en wil je een leuk zakcentje verdienen? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Voor een project van Sony icm de Champions League ben ik op zoek naar PSV fans die het leuk zouden vinden om tijdens de wedstrijden dat PSV speelt, thuis (in steeds dezelfde setting) gefilmd te worden door een professioneel team (bestaande uit 4 personen). De opnamen zullen live via Twitter met de wereld worden gedeeld en de volgende dag op Youtube en Facebook en de Sony site te zien zijn.

Lijkt het je leuk?

Dan zou ik graag een ‘casting’filmpje van jou/jullie willen ontvangen in de setting waarin je ook de Champions League gaat volgen. Dit filmpje hoeft maar 1-3 minuten te duren en zal ik doorsturen naar het reclamebureau. Deze zal een selectie maken en degene/de groep die wordt gekozen, zal dan meedoen aan de werkelijke opnamen op de volgende data:

13 of 14 sept
27 of 28 sept
18 of 19 oct
1 of 2 nov
22 of 23 nov
6 en/of 7 december.
Je moet op deze data dus wel beschikbaar zijn (alleen of met hetzelfde groepje).
Je zal/jullie zullen dan aan het eind van de laatste opname tezamen €450,00 euro ontvangen

Wat heb ik nodig:

Een kort filmpje van 60 sec-2 minuten waarop jij (alleen of met je vrienden/familie) een voetbalwedstijd volgen (mag live, of net alsof, of een oude wedstrijd) en reageren op een goal van PSV. Het liefst zo natuurlijk mogelijk.
Dit kan dmv een laptop met Skype-sessie met mij boven of onder de televisie of gewoonweg door het plaatsen van een telefoon bovenop de televisie en mij dan het filmpje toe te sturen (Stuur dit filmpje dan uiterlijk 31 augustus naar info@figuratiewerk.nl)
Het is van belang dat jijzelf/jullie goed te zien bent/zijn als jullie naar het televisiescherm kijken.
Er mag bij voorkeur niet in de camera gekeken worden
(Mocht je niet worden geselecteerd, dan zal jouw/jullie filmpje vernietigd worden).

Vergoeding:
450,00 voor jou of te delen met groep voor 6 opnamen.

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Thuis
Provincie: Overig
Geplaatst op: Do. 25 Aug. 2016
Dit bericht is 1129x bekeken

 


Dit is een AD voor: BANGGOOD