MENU

Gezocht: mensen met een verhaal voor stw this is my story!

errorDit bericht is helaas verlopen.


Hey iedereen!


Zoals jullie misschien al gelezen zullen hebben ben ik ook bezig voor een 2e project! 'This Is My Story'
Ik doe dit om anderen mensen te laten inzien dat zij niet de enige zijn met een probleem, dat mensen gehoord en begrepen worden, maar ook dat het een beter einde kan hebben en dat het leven niet alleen zwart en wit hoeft te zijn!
Ik ben er net mee begonnen, dus alles is nog in werking en wordt in werking gezet, het is allemaal voor mijn YouTube channel.


Het gaat als volgt:
Ik zoek mensen met een history. Heb je een eetstoornis gehad? Ben je misbruikt? Of heb je iets anders vervelends meegemaakt? Het mag van alles zijn. Woon je in de omgeving van Flevoland of Gooi en vechtstreek?
Dan kan ik naar JOU toekomen! Je kan ook een filmpje maken met je webcam of camera, waarin jij jouw verhaal verteld met een positief einde.
Het gaat om circa. 10-15 minuten (Bekijk de voorbeelden op de website). Lukt het je niet om het binnen 10-15 minuten te maken? Of lukt het je niet om het in één keer 10-15 minuten op te nemen is het geen probleem, je kunt een mailtje sturen en dan bespreken we samen de rest. Ik kan je filmpje monteren en na goedkeuring van jou plaats ik het online.
Je moet wel voldoen aan een scherpe kwaliteits camera, goed zichtbaar en goed verstaanbaar. Verder maakt het niet uit hoe oud of jong je bent, wat je verteld, als de boodschap maar duidelijk overkomt!


Stuur je filmpje op naar:


Facebookpagina:
www.facebook.com/showtheworldkaylee


Website:
www.showtheworldkaylee.webklik.nl als deze het niet meer doet, is hij veranderd in www.showtheworld.nl

Vergoeding:
Een mooie documentaire over jouw verhaal!

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Flevoland, gooi en vechtstreek
Provincie: Flevoland
Geplaatst op: Ma. 4 Nov. 2013
Dit bericht is 1873x bekeken