MENU

GEZOCHT: MENSEN VAN ALLE LEEFTIJDEN VOOR UNIEKE KUNSTFILM IN MUSEUM

errorDit bericht is helaas verlopen.Gezocht: mensen van alle leeftijden voor unieke kunstfilm in museum.


 


De film vormt een onderdeel van Gabriel Lesters tentoonstelling in museum Boijmans Van Beuningen te Rotterdam (11/2/2011 - 15/5/2011)


 


De filmopnamen vinden plaats op 15, 16 en 17 januari in het Planetarium in Artis te Amsterdam. The Big One is een nieuwe film van Gabriel Lester. Het is een impressionistische film die aan de hand van een lotto trekking, het levenslot verbeeld. The Big One wordt vormgegeven als een grandioos, theatraal spektakel, waarbij het nummer van de bal slechts een metafoor is van Het Lot. Voor de film hebben we een volle zaal nodig, waar jij bij aanwezig kunt zijn.


 


Wil jij aanwezig zijn bij de verfilming van deze magische loterij-trekking? Meld je  aan via   www.thebigone.eu. Of   


 


Als je meer dan 1 dag wil meedoen, dan is dat natuurlijk fantastisch! Je beschikbaarheid kun je opgeven bij je aanmelding. 


 


De tijden zijn vooralsnog van 16:30 - 23:00 uur. Iedereen die deelneemt vragen we om in galakleding of netjes gekleed te komen. Er komen geen aanstootgevende scenes in de film voor, dus het is geschikt voor alle leeftijden. Eten en drinken zal worden verzorgd. Parkeren is gratis en onkosten worden (in overleg) vergoed. Op het einde van de draaidag(en) worden vijf gesigneerde zeefdrukken verloot onder de deelnemers van de film.


      


www.thebigone.eu


www.gabriellester.com


www.boijmans.nl

Vergoeding:
Reiskostenvergoeding

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst op: Vr. 31 Dec. 2010
Dit bericht is 3251x bekeken

 


Dit is een AD voor: