MENU

Habbekrats zoekt figuranten voor de nieuwe ntr kort!

Dit bericht is helaas verlopen.


Beste figuranten,

Voor de nieuwe NTR KORT! ‘In The Pit’ maken wij, van productiemaatschappij Habbekrats, een korte fictie film met als onderliggende drijfveer om de multiculturele aspecten van de maatschappij weer te geven.
In deze film volgen we de hoofdpersoon Said en zijn pitbull Sallah waarmee hij illegale hondengevechten aan zal gaan. In verschillende settings in de film zal de hoofdpersoon allerlei mensen tegen komen en daar hebben we jouw hulp ontzettend bij nodig!

Waar wij namelijk naar op zoek zijn, zijn mensen die bekend zijn met het straatmilieu en het leuk vinden om te figureren in deze spannende korte film.

De draaidagen zijn op 21, 22, 23 en 24 mei en zullen plaats vinden in Amsterdam en omstreken. Uiteraard zal er ook een leuke vergoeding tegenover staan. Jij krijgt namelijk een exclusief Wolf pakket (including the two disk limited DVD edition en de exclusieve Wolf trui die te zien is in verschillende videoclips van Yellow Claw!).

Dus: ben je een man of vrouw van tussen de 18 en 55 jaar oud en vind je het leuk om een steentje bij te dragen aan deze nieuwe korte film die in première zal gaan op het Nederlands Films Festival? Dan kijken we ontzettend uit naar jouw aanmelding! Laat ook eventjes weten welke van de vier dagen je beschikbaar bent ;)

We kijken ontzettend uit naar al jullie aanmeldingen.
Hopelijk tot snel!

Vergoeding:
Exclusief wolf pakket

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Amsterdam en omstreken
Provincie: Noord-holland
Geplaatst op: Do. 8 Mei. 2014
Dit bericht is 1981x bekeken

 


Dit is een AD voor: MOLLIE