MENU

Hoofdrol gezocht - shortfilm

errorDit bericht is helaas verlopen.


Niels Slieker, een gevestigd artiest uit Amsterdam, vooral bekend om zijn indrukwekkend fotografische werk, zet momenteel zijn eerste stappen als regisseur met een ambitieus script. Samen met een klein toegewijd team zijn we gestart met het casting proces van zijn debuutfilm.

De korte film vertelt het verhaal van een verliefd stel en een vader met een emotioneel gewelddadig karakter die voor het eerst kennismaakt met het meisje. Het centrale thema van het verhaal is familie trauma, dat niet alleen plaatsvindt maar ook wordt doorgegeven aan het meisje aan het einde. Dit aangrijpende verhaal is gebaseerd op het leven van de regisseur, waar diepgaande familietraumas de mensen om hem heen hebben beïnvloed.

Genre : Thriller/Drama
Inspiratie: Brian de Palma
We zijn op zoek naar een jongen met een speel leeftijd van tussen de 23 en 31.

Het script omvat intense dialogen, waarbij ervaring in acteren zeer gewaardeerd wordt maar we staan tevens open voor natuurlijk talent. De film opent met een intieme scène waarin het betrokken stel zich op hun gemak moet voelen in hun ondergoed, binnen een setting die intimiteit uitstraalt. Uiteraard worden verwachtingen en grenzen voorafgaand aan de opnames grondig besproken met een intimiteitscoach om een veilige en respectvolle sfeer op de set te waarborgen.
Draaidagen: In de lente/zomer van 2024 / Twee á drie draaidagen.

Vergoeding:
Wij bieden een professionele setervaring aan, omringd door een talentvol team. deze productie belooft een diepgaand en intensieve rol, die niet alleen een artistieke uitdaging vormt maar ook een kans biedt om je vaardigheden op indrukwekkende wijze te demonstreren. - - ons team heeft als doel om deze film in te schrijven bij vooraanstaande filmfestivals, zowel nationaal als internationaal. dit biedt niet alleen de mogelijkheid tot ontdekking binnen de filmwereld, maar vormt tevens een krachtige toevoeging aan jouw professionele portfolio.

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Nederland
Provincie: Overig
Geplaatst op: Za. 13 Jan. 2024
Dit bericht is 324x bekeken