MENU

Kandidaten voor nieuwe real life show gezocht!

errorDit bericht is helaas verlopen.


 


Voor de nieuwe real life show 'de Maand' zijn wij op zoek naar kandidaten.


In "de Maand" draait alles om social media zoals Hyves, Facebook en Twitter. Ervaring met - en kennis van-  deze social media is dus een pre. Als kandidaat zal je met zijn tweeën voor een week (ma t/m za) opgesloten worden in de televisie studio's in Aalsmeer. Je zult hier slapen, eten en leven. Dit 24/7 onder het oog van de camera.


Hier zul je samen strijden om een plek in de finale die in de derde week van 'de Maand' zal plaatsvinden. Dit zul je doen met diverse opdrachten die social media gerelateerd zijn en waarin je je eigen creativiteit de vrije loop kan laten. Organiseer bijvoorbeeld een feest in de studio of geef een creepy  'ghost tour'  in de late uurtjes.


In die finale zullen dus drie personen strijden om de uiteindelijke winnaar te worden.


In totaal zijn we dus op zoek naar 6 kandidaten!


Als je in 'de Maand'  komt krijg je een week zakgeld van 450 Euro, een digitale camera en een i-pad die je gebruikt voor de opdrachten. Als je week winnaar wordt mag je de i-pad en camera houden. Voor de uiteindelijke winnaar komt daar nog eens een geld bedrag van 2000 Euro bij.


De audities voor 'de Maand' worden aankomende zaterdag 21 Mei gehouden in de televisie studio's in Aalsmeer. De audities duren in totaal ongeveer een half uur en vinden plaats tussen 10.00 en 18.00.


Wil je graag meedoen aan dit nieuwe, unieke concept laat dit dan snel weten op 0297-753693 of via mail


 

Vergoeding:
Betaald

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Aalsmeer
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst op: Wo. 18 Mei. 2011
Dit bericht is 2948x bekeken