MENU

Nieuwe real life show deMaand zoekt kandidaten

errorDit bericht is helaas verlopen.


n september 2011 zullen in totaal zes kandidaten gaan strijden om de felbegeerde deMaand.com titel. Een titel die staat voor fame, entertainment, social media en misschien wel jouw grote doorbraak in de wereld van bekend Nederland! Maar het winnen van die titel doe je natuurlijk niet zomaar, om te beginnen moet je door de auditie selecties komen welke op maandag 20 Juni plaats gaan vinden in Aalsmeer.

Wanneer je uitgekozen wordt op basis van je auditie speel jij een week lang in één van de drie halve finales tegen een andere kandidaat, head to head, 24 uur per dag! In de verschillende battles die elke dag plaats vinden gaat uitgemaakt worden wie van jullie recht heeft op een van de drie finale plaatsen. Hoe meer punten je scoort en hoe meer likes je op Facebook krijgt voor de content die jij deelt hoe groter de kans wordt dat jij de finale haalt. Elke vastgestelde opdracht levert namelijk punten op maar laat je creativiteit de vrije loop en verzin nieuwe opdrachten, voer ze succesvol uit en plaats ze op Facebook, twitter en hyves om extra punten te krijgen.

Op maandag 20 juni aanstaande gaat de tweede auditie ronde voor deMaand.com plaatsvinden in de Crown Business Studios in Aalsmeer.

Denk jij alles in je te hebben om door de selectie ronde te komen en kans te maken op een plek in de halve finale? Meld je dan aan door een email te sturen naar  . Zet hierin je naam, je leeftijd, je emailadres en je telefoonnummer en je zult snel van ons horen

Vergoeding:
N.T.B.

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Aalsmmer
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst op: Do. 16 Jun. 2011
Dit bericht is 2475x bekeken

 


Dit is een AD voor: MyParcel