MENU

Perennial Film zoekt acteurs voor Lucien

errorDit bericht is helaas verlopen.


Perennial Film zoekt acteurs voor ‘Lucien’


Perennial Film produceert een korte film, genaamd ‘Lucien’. Perennial Film is een pas opgestart filmproductiebedrijf dat met een groep enthousiaste vrijwilligers bezig is met de productie van de korte film Lucien. Voor de volgende rollen zijn wij nog op zoek naar acteurs:


Meneer de Bije
Meneer de Bije is de vader (45) in een katholiek gezin. Hij is de vader van Roos, een meisje van 16 jaar in de puberteit, dat zich afzet tegen haar ouders.


Mevrouw de Bije
Mevrouw  de Bije (44) is de moeder van Roos. Zij en haar man ondervinden moeilijkheden bij het omgaan met hun dochter. Mevrouw de Bije maakt zich ernstig zorgen om Roos en vraagt haar man om de pastoor van de parochie waartoe ze behoren in te schakelen.


Lucien
De hoofdpersoon in onze film is een jonge pastoor (35 - 40 jaar oud) die een identiteitscrisis doormaakt. Dit laten we zien aan de hand van confrontaties met andere personen in het verhaal: Roos, een crimineel, een homoseksuele jongeman van 25 en de ouders van het meisje, die praktiserend katholiek zijn. Het blijkt dat in Luciens persoonlijkheid de zekerheid die hij ervaart als zijnde functionaris binnen het instituut kerk botst met zijn identiteit, die in ontwikkeling achtergebleven is.


Voor Lucien zoeken wij een acteur die voldoet aan de volgende eisen:

‘Lucien’ is een low budget productie en zal worden ingediend bij het Nederlands Film festival. Alle medewerkenden verlenen vrijwillig hun diensten.


De audities vinden plaats in Oirschot op 11 en 12 februari 2012. In weekenden van april, mei en juni zullen de repetities plaatsvinden, waarna de opnamedagen gepland worden in de periode van 9 t/m 22 juli 2012.


Aanmelden kan bij Kirsten Cuppens (Cast manager):
Reageer het liefst zo snel mogelijk, maar de inschrijvingen zijn geopend tot 20 januari a.s.


Bij je aanmelding ontvangen wij graag ook je CV en een of meerdere foto’s van jezelf.
Meer informatie over de film vind je op www.luciendefilm.nl

Vergoeding:
Onbetaald

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Oirschot
Provincie: Noord-Brabant
Geplaatst op: Zo. 8 Jan. 2012
Dit bericht is 2669x bekeken