MENU

Quizmaster presentator

errorDit bericht is helaas verlopen.


Bij QuizX zijn we dé partner voor de leukste pubquiz evenementen in het land. Met onze kennis van groepsdynamiek en entertainment verzorgen we zowel out-of-the-box als op maat gemaakte quiz evenementen voor diverse doelgroepen en gelegenheden. Wat ons echt onderscheidt? Onze innovativiteit, kwaliteit en unieke aanbod. Of het nu gaat om een informeel teamuitje, een familiefeest of een groot bedrijfsevenement, bij QuizX hebben we de tools, talenten en passie in huis om een onvergetelijke quizervaring te leveren.

Bij QuizX staan we voor humor, we omarmen optimisme, zijn toegewijd en hebben passie voor ons vak. Deze kernwaarden zijn de drijvende kracht achter alles wat we doen. Als quizmaster presentator ben jij de belichaming van deze waarden tijdens elk evenement dat je leidt. Want als quizmaster begrijp je als geen ander hoe belangrijk humor is om een publiek te boeien. Je voegt een vleugje speelsheid toe aan elke quizronde en weet precies wanneer je een lach op ieders gezicht kunt toveren. Je bent toegewijd aan het leveren van topkwaliteit quiz evenementen. Je streeft naar perfectie bij het opzetten van de technische aspecten van de quiz en presenteert elke vraag met precisie. Herken jij jezelf hierin? Dan willen we jou in ons team!
Wil jij de ster zijn die de show steelt en quizavonden onvergetelijk maakt? Heb je een natuurlijke flair voor entertainment en een passie voor interactie met publiek? Dan ben jij de quizmaster die we zoeken bij QuizX!
Draaidagen: Doorlopend

Vergoeding:
- een marktconform tarief van € 150,- excl. btw per quiz voor standaardquizzen. - - bespreekbare tarieven voor xl-quizzen - - flexibele freelance dienstverband - - de kans om met onze innovatieve quizconcepten te werken - - een enthousiast en ondersteunend team dat klaarstaat om je te helpen - - de mogelijkheid om door het hele land te reizen en diverse evenementen bij te wonen

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Heel nederland
Provincie: Overig
Geplaatst op: Do. 9 Nov. 2023
Dit bericht is 190x bekeken