MENU

Spoed! Figuratie film gezocht!

errorDit bericht is helaas verlopen.


Een filmset van dichtbij meemaken? Figuranten gezocht in nijmegen!!

Wij hebben je er graag bij op zaterdag 10 maart van 06:30 tot 16:00 in Café St. Anneke!Figuranten gezocht voor film vanuit 48 Hour Film Project.

Zie onderstaande tekst voor info:INFO:

In het weekend van 9 t/m 11 maart doen we met een groep van zo’n 25 enthousiaste filmmakers mee aan het 48 Hour Film Project in Nijmegen. Binnen 48 uur knallen we gezamenlijk een korte film in elkaar. Op 9 maart krijgen we een genre, personage, prop en een stukje dialoog toegewezen, waarmee we aan de slag gaan. Van script tot montage, alles zal binnen die 48 uur plaatsvinden. Een mooie race tegen de klok! We zijn heel blij dat het gastvrije Café St. Anneke ons hun prachtige locatie ter beschikking heeft gesteld voor onze draaidag op 10 maart. Natuurlijk willen wij het café op een zo natuurlijk mogelijke manier vullen: dat wil zeggen dat jullie figuranten onmisbaar zijn voor ons!De film zal in de bioscoop worden vertoond als onderdeel van het GoShort filmfestival. Het publiek kan dan ook zijn stem uitbrengen op zijn favoriete film. De winnende film zal uiteindelijk ook internationaal in bioscopen vertoond worden (waaronder in Hollywood).Mocht je zin hebben om ons team te komen versterken, dan horen wij dat graag. Neem vooral ook een vriend, vriendin, tante, opa of oma mee: een variatie aan leeftijden is zeer welkom!Helaas kunnen wij geen vergoeding bieden. Wel is er eten, drinken en veel gezelligheid aanwezig op de set!Stuur een mailtje met een foto , je leeftijd, lengte en contactinformatie naar onderstaand mailadres.

t.a.v. Paul van Venrooij met als onderwerp ‘Figuratie 48HFP’

Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons met verdere details!Met vriendelijke groet en wellicht tot ziens in Café St. Anneke,De crew en cast van Team Facilities

Vergoeding:
N.T.B.

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Geplaatst op: Do. 8 Mrt. 2012
Dit bericht is 2308x bekeken

 


Dit is een AD voor: OPENCIRCUIT/