MENU

Spoed: acteur (50-60 jr.) voor korte film over alzheimer

errorDit bericht is helaas verlopen.


Logline:

Wanneer Wilko (57) merkt dat hij iets kwijt is geraakt wat hij niet kan benoemen, wordt hij op een zoektocht door zijn huis en herinneringen geleid —een tocht die symbool staat voor het verliezen van zijn persoonlijkheid door zijn erger wordende Alzheimer.De film heeft als doel om begrip en urgentie voor onderwerpen als Alzheimer en andere soortgelijke hersenaandoeningen te vergroten.Voor deze korte experimentele derde jaars HBO studentenfilm zijn wij nog op zoek naar een acteur die de rol van Wilko kan vervullen:

We zoeken een man tussen de 50 en 60 jaar oud. We zoeken iemand die vooral via zijn blik en gehele non verbale communicatie het gevoel van Alzheimer geloofwaardig kan neerzetten.De film zal opgenomen worden in (waarschijnlijk) 4 draaidagen in de week van 16 april, in Zeeland. Graag enkel reageren als je ook daadwerkelijk beschikbaar bent in de zojuist genoemde week.Wat bieden wij?

- Onkostenvergoeding

- Low budget betaling. We zijn studenten waardoor we de film moeten gaan maken met een laag budget. Toch willen we onze acteur en actrices een kleine vergoeding geven naast de onkosten als een bedankje.De casting van de film zal AANSTAANDE DONDERDAG 15 MAART PLAATSVINDEN in Hilversum in de ochtend / middag.

Vergoeding:
Kleine vergoeding geven naast de onkosten als een bedankje.

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Zeeland
Provincie: Zeeland
Geplaatst op: Wo. 14 Mrt. 2018
Dit bericht is 1623x bekeken