MENU

Verloren, ActriceofActeur Dansers ZangerofZangeres gezocht!

Dit bericht is helaas verlopen.


Hallo,Wij zijn op zoek naar verschilende soorte Acteurs/Figuranten.

Wij zijn een jongere productie en zijn pas opgestart, We beginnen rond de kerst vakantie met het eerste project het project word een film. De film zou max een half uur duren. De titel van de film heet 'Verloren'. Waar en waneer we gaan op nemen is nog niet bekendNaar wie zijn wij op zoek?Kim 15/18 Jaar

Nick 15/18 Jaar

Dansers Figuranten/Acteurs

Zangeres/Zanger ( Het is ook mogelijk dat de zangeres/Zanger ook de hoofdrol speelt.)Tot nu toe hebben we alleen nog maar dit nodig.Om een beetje een beeld te krijgen, hebben we hier een stukje script.VERLOREN.Kim15/18 en Chantal15/18 twee beste vriendinnen. Kim en Chantal waren rond de basisschool beste vriendinnen. Tot dat ze alle twee naar een andere klas gingen en naar een ander school. Ze spraken elkaar nooit meer. Kim heeft nu een ander vriendin ' Jaimy '15/17. Kim heeft jaimy leren kennen in haar nieuwe klas, En is nu beste vriendinnen met jaimy15/18. De dag van vandaag komt kim chantal weer tegen door een vriendinnen middagje. Ze droomt er eigenlijk al heel lang van om chantal weer te spreken maar weet nooit hoe. Maar... Kim is ook helemaal van de jongens en chantal niet zo. En kim ziet nu al een jonge zitten. En ze weten dat als kim een jonge leuk vind, Geen tijd meer heeft voor dr vriendinnen. Wat zou ze doen, Voor wie gaat ze kiezen, Of houd ze niks meer over?Denk jij dat jij een van de rollen kan/wil spelen? Doe dan een online auditie.

Zet je auditie op youtube Of mail het naar het adres: sunnydaysproductions@hotmail.nl Zet er bij wat jou functies zijn, En wat je allemaal kan. Zijn of heb je heb nog je vragen of iets anders te melden? Kan je ook altijd mailen!( Helaas bieden wij nog geen vergoedingen)

Team: Young Flash Productions

Vergoeding:

[ Dit bericht is helaas verlopen ]

Plaats: Niet bekend
Provincie: Overig
Geplaatst op: Za. 22 Dec. 2012
Dit bericht is 1980x bekeken

 


Dit is een AD voor: VERSIO